Dagen

Va uppe i stallet och skrittade ut på tucke med Adam och Kiwi. Kiwi skötte sig jättebra, första urstigen hos oss ju! Vi satte på en graman ifall att hon skulle hålla på och bråka men det skulle egentligen inte behövts då hon och tucke kunde skritta bredvid varann utan problem även fast de bara sett varandra över stallgången.
Sen åkte jag direkt till Veda för å passa Ella i två timmar. Hälften av den tiden va vi ute å åkte snowracer, så jäkla kul hahahaha! De va sjukt halt så jag ramla hela tiden o Ella asgarva hahah!


Kommer inte på nån bra rubrik

Pappa köpte extremt mycket grejer till Kiwi igår. Skydden och schabraket va lite stora så det ska jag och mamma åka och byta imorgon plus att köpa ett par dressyrskydd, vita snabbandage, tyglar, bett, ländtäcke och lite småsaker bara. När vi shoppat till pånin ska vi åka förbi täby centrum och köpa uggs... Skit jobbigt att gå i snön med converse hahahah


Hej igen

Asså åhh hinner aldrig blogga!! Har så sjukt mkt i skolan just nu! Kiwi mår iaf toppen o ska snart upp till stallet för å rida, tror jag nog rider ute i snön eller nåt haha verkar sjukt mysigt!


Kiwi Querida ♥


Mycke på en gång

Hehe glömde typ bort att jag hade den här bloggen... Sorryyyyy...
Red Humla i måndags, gick mycket bättre än sist så det är ganska najsss!
Besiktningen av Kiwi gick bra så nu står hon hemma i stallet (!!!!) Red henne igår eftersom Carolina sa att hon hade vilat dagen innan så jag red henne i ridhuset en liten stund bara. Hon va jätte duktig även fast allt va nytt. Hon kollade på hingsten jätte mycket men han brydde sig inte ett skit, hahaha!



Fajans och Teddy

Igår så skulle vi ha hand om Fajans och Teddy. Först så er red mamma Fajans medan jag byggde upp hinder åt Adam och Teddy och va lite ridlärare åt Adam så han hoppade! Skitkul hahahha! Sen så hoppade jag upp på Teddy och hoppade banan vi gjort typ 3 gånger medan Adam red Fajans. Sen bytte vi igen så Adam travade av Teddy och jag red lite dressyr på Fajans, har världens träningsvärk nu...


#kreta2011

Åååhh fyfan va jag saknar det!
Vi gick upp typ 5 på morgonen för att åka och rida på stranden! När vi galopperade så drog typ alla hästar iväg o när vi gick ut i vattnet en bit så va mina fötter under vattnet för att jag hade en ponny o resten va stora hästar, hahah åååhh va jag saknar det! :'( ♥


Tagga plugga matte på en lördagkväll!


Kompisar

Sitter hemma hos Frida me henne och Tora o kollar på x-factor, woop woop!
Red Trocadero idag, gick asbra förutom att han höll på att kasta av mig hela tiden o jag slog läppen rätt i mankammen då han bockade en gång o jag hamnade på halsen och nu har jag värsta fläskläppen... Inte kul alls...


Galet

Kiwi ska säljas till oss ifall hon går igenom besiktningen på tisdag... Helt sjukt galet...


Prinsessa ♥

Provred Kiwi igår... Jag dör! Hon va typ de finaste jag nånsin sett! Jag skojar inte... Vi gjorde skitsnygga skänkelvikningar, hon hade inga problem med öppnar, slutor, förvänd galopp, eller enkla byten!
Ett problem bara... Det är en annan familj som vill köpa henne... Hon har en besiktningstid på tisdag och tills dess måste vi typ ha bestämt oss... Åååhh så jäkla fin! Lägger upp bilder sen...


Kemi

Anledningen till varför jag inte uppdaterat är att jag har pluggat kemi typ exakt hela kvällen -.- kan ingenting o har prov idag...


Tuckmill

Tucke va skitfin igår! Vi red lite dressyr å han va fan grym! ♥ Har inge mer att säga så adios!


Trivs

Lite update direkt ifrån hästryggen jaooo


Hejsan

Red den nya ponnyn Humla igår... Hon va sjukt stark och typ galen! Hahaha! Hon va skitpigg och bockade iväg rätt över ridhuset en gång och bockade i fattningarna.. Haha. Men Malin sa att hon antagligen inte gått på tygeln i hela sitt liv, haha.
Aja nu sitter vi i omklädningsrummet och väntar på att vi ska spela vår sista innebandy match... Vi förlorade första med 2-8... Jag gjorde iaf 1 mål! Woop woop!


Skolan

Kanske skriver med om provridningen senare, gick helt okej ändå...


Fajans & Tender Boy

Red Fajans och Teddy idag. Fajans var lite konstig i början då han gick och slog massor med huvet men sen gav han upp och gick jätte fint och vi gjorde grymma skänkelvikningar och slutor.
Teddy var lite seg och jag kände mig MEGA stor på han då han är liten C eller stor b, har inte riktigt koll där... Men han var sjukt duktig o supersöt haha


Godnatt


Häääääästaaaar

Red ut på Challe i typ 30 minuter men vi kunde nästan bara skritta eftersom det bara var lera på vägen... Kände mig typ mini på han x) Red lite dressyr på Tucke i ridhuset, gick helt okej faktiskt.
Imorgon så ska jag först på morgonen till Torsholma och kolla på 2 nyinflyttade ponnyer i stallet, det är sjukt kul för mamman heter Helena (som min mamma heter) och ena dottern heter Hedvig men kallas Hedda (!!!) så jäkla kul! Haha! Men dom har en maxad D som jag faktiskt inte kommer ihåg va han hette och en C (?) som är isabell och skitsöt haha han hette Teddy iaf. Vi ska kolla på dom och eventuellt rida lite, antagligen på D ponnyn då Teddy va typ miniiiii...
På eftermiddagen/kvällen så ska vi iväg till Ekerö och provrida Monty igen, jäkligt mkt hästar den här helgen...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3937559/images/2012/pic_50a80c1bddf2b31d4f00586d.jpg" class="image">


HOLA

Vi somnade typ 5 igår och gick upp 9 då jag och Hanna skulle på den mentala träningkursen och Oscar skulle på innebandy match.
Nu sitter jag i bilen påväg till stallet för att rida Challe och Tucke, de två vita springarna!


Laserdome

Är påväg in till roslagsnäsby nu, där ska jag byta tåg o åka med mina klassisar in till stan! Woop woop


Påväg hem nu

Sitter på tåget påväg hem från skolan nu, slutade 11.40 så har aslång tid på mig hemma innan jag åker in till stan. Så när jag kommer hem ska jag först ut o springa sen ska jag duscha o hitta nåt å ha på mig (standard) sen drar jag nog.. Jag kommer fan typ dö där inne...


Min helg

Fredag: Gå i skolan (LOL) laserdome med klassen, Carro, Hanna o Oscar sover över
Lördag: Mental träningskurs
Söndag: Provrida Montevideo en gång till
What a fabulous life

HAHAHAHAH JAG DÖR! Vi går i fucking sexan här!!! Hahahahah


Min dag

Vaknade, åkte till skolan, gick i skolan, åkte hem från skolan, färgade mitt hår grönt, gick ut o sprang, duschade, tvättade ur gröna färgen, målade lite andra färger i håret, sitter här... Kul liv va? Nej man allvarligt talat mitt hår är grymt vackert nu... Ni får bild imorgon bitti!


Nov. 14, 2012


Tuckmill

Red lite dressyr på Tucke i ridhuset igår. Han va grymt fin!! Lite jobbig i början men lossnade åt slutet. Så jäkla bäst helt enkelt!


HAHAHHAHA

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3937559/images/2012/pic_50a215bbe087c311d0127a25.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3937559/images/2012/pic_50a215bbddf2b34fae00131a.jpg" class="image">



Prinsen

Hoppade Plopp igår. Han va jätte fin i traven men lite taggad i galoppen. Han bytte jätte fint och landade i rätt galopp nästan varje gång.
När vi hoppade var han jätte duktig! Så jäkla bäst!
Åhh saknar sommaren med honom! ♥



Fler bilder på minigrisen ♥


Simply the best...

Asså fyfan va han är grym! Framridningen var kaos! Orangea hovar, färgad man och svans och jag är skitstressad. - Han bryr sig inte ett piss! Han är så jävla cool även fast det är fullt av nya grejer över allt och nya hästar han aldrig sett förut.
När vi gick in på banan så hade jag 5 minuter där först. Jobbade lite volter och galopp.
5 minuter senare får jag startsignal och musiken sättet igång. Musiken är så jävla rolig så jag sitter och asgarvar hela programmet! Så jäkla kul! Hahahha! Han gick asfult men jag brydde mig inte! Hade så sjukt kul därinne!
Jag slutade på en femte plats och 65%! På prisutdelningen flippade han lite i början men vande sig efter ett tag, sen vare ärevarv o han drog på i 120 och gjorde lite byten. Är man dressyrponny så är man!
Han är ju bara för bäst! ♥


Tävlat nyss...

... Skriver mer sen


Plopp

Red Plopp igår. Vi jobbade mkt volter, skänkelvikningar, slutor och galopp på rakt spår. Han var jätte duktig förutom att han drog iväg i galoppen ibland.
Idag får han vila lite och imorgon är det KM! Tagga galet! Woop woop! Nej men jag kommer typ allvarligt talat dö. Tänker på hur spänd han kanske blir osv. Han typ dog förra året när han bara såg Ludde och Lisse komma in i ridhuset...Sen dog han ännu mer när jag tog på mig dräkten... Å herregud... Inget sånt i år hoppas jag!


Saknar Kretaaaaa


Hi, I've forgot my name but you can call me Yours


Fysik

Sitter här o leker fjortis, lyssnar på take me home och försöker plugga fysik... Det går lagom bra...


(: Tonight I just won't stop smiling :)


...


We♥It

Följ mig och kååmpiiiizzzzz på we heart it!
Weheartsophies & heddiis ♥


Skolan

Sitter i skolan nu. Två lektioner kvar, sen Täby centrum och köpa lite grejer inför KM på söndag! Sen hem och plugga inför fysikprov på fredag, kan ingenting, F nästa eller?


I used to think that I was better alone, how did I ever wanna let you go

Alla nya låtar tar fan död på mig!
Aja nu ska jag gå o upp å lyssna lite fler låtar sen ska jag sova ;)


Tuckmill

Liten va jätte duktig idag! Han jobbade på jätte bra i skritten och var ganska okej i traven. Duktig pånniiiii



We didn't want it this way but it will happen again and again like that


Tisdag

Sitter just nu i skolan o tråkar. När jag kommer hem ska jag till stallet och rida den lilla vita. Sen blire massa plugg...


Plopp

Ridningen på plopp igår gick jätte dåligt... Vi skulle öva lite bitar ur LB... Galoppen brukar ju alltid gå lättast på honom men nu bara sprang han. Hur fan ska km gå?? :O


Montevideo

Ponnyn jag provred hette Montevideo men kallades för Monty. Han var en maxad D-ponny och fux och hade ganska stort steg. Han hade hopptävlat MSV med förra ägaren och hade tävlat LA:4 i dressyr med Matilda (som rider honom nu)
Men jag red först på jaktkandaret och det gick ganska bra. Sen fick jag också prova på tränsbettet och då gick det lite sämre men ändå nöjd för att det var första gången.
Vi ska tillbaka om nån vecka och provrida igen, då kanske Malin Isaksson skulle följa med också ;)
Hittade inga dressyrbilder men ni får några bilder på Matilda hoppar honom ;)


Tja tja bloggen

Uppdateringen har vart sämst, jag vet... Men jag har faktiskt pluggat asmycket den här helgen!
Jag provred en ponny i förrgår, ni får ett eget inlägg om det senare, och sen red jag dressyr på plopp igår också... Skriver om allt så fort jag kan. Adios!



HOLA

Red Plopp på tävlingen idag... Å herregud va skit det gick.. Han bara sprang i galoppen och ville inte alls fram i traven. Aja det kan inte alltid gå bra, fast allt va egentligen mitt fel eftersom jag borde ridit fram typ 10 minuter längre.
Aja nu sitter jag hos Hanna (som vann på Jane idag! Woop woop) vi har nyss kollat på LOL och nu sitter vi o kollar på hästar på youtube, kul liv jaoo
Och bara för att bloggappen dampar sönder får ni ingen bild till det här inlägget!! Woohooo


Förlåt

Okej uppdateringen sög idag... Men jag har faktiskt en ursäkt den här gången ;) vaknade, åkte till tucke, red tucke, åkte hem, bytte grejer, cyklade till Veda, passade Ella, jobbade, åkte hem, kollade på x-factor, somnade i soffan, och nu sitter jag här ;) har inte haft en enda ledig minut sen jag kom hem och då glömde jag typ bort bloggen.. Aja nu ska jag sova, imorgon blire dressyrtävling!


Bonzai

Red ju bonzie idag. Red på tränsbettet och då vill han gärna rinna iväg om han blir rak. Så man måste typ flytta undan hela tiden, red mkt skritt övningar. Han va jätte duktig faktiskt ♥


Mot stallet snart

Ska snart till stallet och rida Bonzai, vi får väll hoppas på att jag ens lyckas tränsa honom själv... Haha